Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VALMENNUS

Valmentava työote on ohjauksellinen, jäsentävä, asiakkaan tavoitteita tukeva työskentelytapa. Neuropsykiatriset valmentajat ja ratkaisukeskeiset adhd -valmentajat keskittyvät useimmiten toiminnanohjauksen tukemiseen.  

Toiminnanohjaus tarkoittaa taitoja, joilla asiat saadaan tehtyä. Näitä ovat mm. suunnittelu-,  organisoitumis- ja ajan hallinnan taidot. Etenkin autismikirjolaisten kanssa saatetaan myös harjoitella tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Päätavoitteena on riittävä elämän- ja arjen hallinta sekä antoisat ihmissuhteet. 

Ratkaisua etsivä keskustelu sisältää tarkentavia ja voimaannuttavia kysymyksiä, yhteenvetoja ja esimerkkejä muiden löytämistä ratkaisuista. Apuna voidaan käyttää kuvia, tarinoita tai näyttelemistä.  Asiakas päättää tavoitteet ja käytettävät menetelmät. 

Ydintaitovalmennus rakentaa taitoja, joiden varassa muut taidot ovat helpommin opittavissa ja ylläpidettävissä - tärkeimpänä näistä stressin säätelyn taito.

Omissa valmennuksissani ydintaitovalmennus sisältyy neuropsykiatriseen valmennukseen, mutta sitä voidaan toteuttaa myös omana kokonaisuutenaan, osana kuntoutusta tai normaalia luokkaopetusta.  

Valmennus voidaan toteuttaa asiakkaan arkiympäristössä, puhelimitse tai netitse. Netti- ja puhelinajat kestävät yleensä 30-60 minuuttia, arkiympäristöissä toteutuvat 1-2 tuntia. 

 

Henkilökohtainen ohjaus, neuropsykiatrinen valmennus tai ydintaitovalmennus:

            60 € / h

            35 € / h työttömät, opiskelijat, yksinhuoltajat, eläkeläiset

 

Ota yhteyttä niin sovitaan valmennuksesta: 

meri.lahteenoksa@gmail.com